Elektrisch eelt verwijderen!

Velvet Smooth Voetvijl

Bestel nog vandaag de elektrische eeltverwijderaar van Scholl en nog deze zomer mooie voeten. Vandaag besteld morgen in huis, mits voorradig!

Hier Elektrische Eeltverwijderaar Bestellen
Of keuze uit: Alle Scholl Producten Bestellen

Velvet Smooth is een elektrische vijl die harde huid/eeltplekken op zachte wijze volledig verwijdert, voor een professioneel resultaat thuis.

De draaiende Micralumina-kop bestaat uit minuscule schurende deeltjes die in een oogwenk harde huid/eelt verwijderen en je voeten glad en zacht maken, reeds vanaf het eerste gebruik. Harde huid/eelt verwijderen is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Eenvoudig, snel en veilig. De Velvet Smooth heeft geen mesjes en is voorzien van een systeem dat de draaiende kop blokkeert zodra de druk te groot wordt.

Gebruiksaanwijzing: De Velvet Smooth is heel eenvoudig te gebruiken. Maak regelmatige bewegingen, waarbij je lichte tot matige druk uitoefent op de harde huid of het eelt. Je ziet de dode huid verdwijnen. De harde huid/het eelt is binnen enkele minuten verwijderd. 2 Micralumina navullingen voor een perfect gladde huid:

Vervang de kop zodra je voelt dat de vijl minder goed werkt (meestal na ongeveer 12 beurten). De koppen kunnen meerdere malen worden gebruikt, afhankelijk van hoe vaak je ze gebruikt en hoe hard je huid/eelt is. Ze gaan langer mee als je ze na gebruik van de vijl afneemt en schoonmaakt.

Producten